Tarife

 

Echipa noastră îți oferă o gamă largă și versatilă de servicii foto/video. Prețurile afișate sunt estimative, fiecare ședință foto sau pachet de servicii putând fi ajustate conform solicitării tale. Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată, te rugăm să ne contactezi.

 

Fotografie de nuntă: 2.500-5.000 lei

În funcție de alegerea ta, pachetul de servicii cuprinde, însă nu se limitează la: documentarea evenimentului pe toată durata sa (cununie civilă, slujbă/ceremonie și petrecere), ședință foto de logodnă, sesiune foto artistică, fotografii imprimate, fotografii instant, animații, videoclip, album foto, photobook, ședință foto post-eveniment.

 

Fotografie de botez: 1.500-2.500 lei

În funcție de alegerea ta, pachetul de servicii cuprinde, însă nu se limitează la: documentarea evenimentului pe toată durata sa (slujbă/ceremonie și petrecere), sesiune foto portret, ședință foto de familie, fotografii imprimate, fotografii instant, animații, videoclip, album foto, photobook.

 

Aniversări și petreceri: 500-1.500 lei

În funcție de alegerea ta, pachetul de servicii cuprinde, însă nu se limitează la: documentarea evenimentului, ședințe foto individuale, sesiuni foto artistice, fotografii imprimate, fotografii instant, animații, videoclip, album foto, photobook.

 

Conferințe și spectacole: 500-1.500 lei

În funcție de alegerea ta, pachetul de servicii cuprinde, însă nu se limitează la: documentarea evenimentului, fotografii imprimate, videoclip, album foto, photobook.

 

Prețurile sunt estimative, iar pachetele se pot negocia conform preferințelor tale.