Întrebări frecvente

 

 

 

- Ce fel de servicii oferiți și la ce preț?

Oferim o gamă variată de servicii fotografice, de la ședințe personalizate la evenimente care se întind pe mai multe zile. Pentru oferta de servicii foto-video de nuntă și logodnă, te rugăm să accesezi meniul Tarife. Prețurile sunt estimative, iar serviciile pot fi personalizate în funcție de preferințele tale. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi.

 

- Cât costă ședința foto de logodnă?

E gratuită, consideră-l cadoul nostru. În același timp, poate fi și o dovadă a profesionalismului de care dăm dovadă. De ce să admiri portofoliul nostru în care îți prezentăm imaginile altor cupluri, când îți putem oferi fotografii personale?! Îți garantăm cea mai sigură modalitate de a te convinge de profesionalismul și măiestria echipei noastre.

 

- Cât timp durează livrarea fotografiilor?

Indiferent de serviciul prestat (nuntă, botez, conferință etc.) fotografiile sunt editate, retușate și livrate în minim trei, maxim zece zile lucrătoare de la data evenimentului, cu posibilitatea de a oferi și fotografii instant pe parcursul evenimentului.

 

- Aveți aparatură de rezervă?

Categoric! Participăm la fiecare eveniment și cu setul foto de rezervă.

 

- Cât stați la eveniment?

În funcție de serviciul ales, participăm pe toată durata evenimentului.

 

- Câte fotografii primesc?

La fiecare eveniment livrăm două seturi de imagini: editate (o selecție cu cele mai reușite imagini care apoi sunt prelucrate și editate) și brute (toate pozele de la eveniment).
În funcție de eveniment, livrăm circa 30-50 fotografii editate pentru ședințele foto portret sau de familie, 50-100 la conferințe, 150-200 la botez și între 200 și 300 la nunți. La aceste imagini editate se adaugă bineînțeles restul fotografiilor brute.

 

- Oferiți și fotografii imprimate sau albume foto?

Sigur că da. Toate serviciile foto includ și fotografii imprimate. Albumele foto  se pot personaliza din toate punctele de vedere (design, număr de pagini, format etc).

 

– Cât durează o ședință foto?

Durata fiecărei ședințe foto depinde în mare măsură de specificul și complexitatea ei. O ședință foto portret durează în medie o oră, pe când o ședință foto de logodnă durează între două și trei ore.

 

- Câți fotografi participă la un eveniment?

Toate serviciile includ doi fotografi.

 

- În ce orașe vă deplasați?

Activăm cu precădere în București, însă ne deplasăm oriunde în țară, sau chiar în străinătate.

 

 

Pentru mai multe detalii sau pentru o ofertă personalizată, te rugăm să ne contactezi.

0724-013.300

Comunicare@FotoStudio42.ro


Informații legale:

Ama-Gi Studio 42 S.R.L. 
CUI 33259843
Fotograf profesionist, atestat COR 343101